top of page

sâm., 28 oct.

|

București

DESIGN YOUR BALANCE BUCUREȘTI

Găsește-ți echilibrul într-o lume agitată! În acest curs UNIC și ORIGINAL vei parcurge CĂLĂTORIA care te va ajuta să-ți regăsești echilibrul interior și liniștea mentală. Cu ajutorul tehnicilor de coaching și psihologie cognitiv-comportamentală, vei fi capabil(ă) să te deconectezi de la zgomot.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
DESIGN YOUR BALANCE BUCUREȘTI
DESIGN YOUR BALANCE BUCUREȘTI

Ora și locul

28 oct. 2023, 09:00 – 29 oct. 2023, 17:00

București, Strada Popa Petre 25, București 030167, România

Despre eveniment

Te simți copleșit(ă) și stresat(ă)? Ai probleme să găsești echilibrul între viața personală și cea profesională? Design Your Balance este un curs cuprinzător care te va învăța tehnici practice pentru a reduce stresul, a crește claritatea și a găsi echilibrul în viața ta. Te voi ghida printr-o serie de exerciții și activități concepute pentru a te ajuta să identifici și să depășești cauzele rădăcină ale stresului și să creezi un plan personalizat pentru a elimina stresorii din viața ta. Indiferent dacă îți dorești să îți îmbunătățești starea generală de bine, să îți crești productivitatea sau să îți îmbunătățești relațiile, Design Your Balance este cursul perfect pentru oricine dorește să atingă o viață mai echilibrată și mai împlinită. Iată elementele cheie pe care le vom parcurge împreună:

Crearea unui Design al Echilibrului Mental și Emoțional constă în cultivarea cu intenție a unei stări mentale și emoționale pozitive, managementul stresului și al emoțiilor negative și dezvoltarea unor mecanisme sănătoase de gestionare a situațiilor cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi. Ariile în care vei experimenta beneficiile sunt:

  1. Echilibru mental și emoțional
  2. Interviul Motivațional
  3. Psihologie Schimbării
  4. Trecerea la Acțiune
  5. Schimarea Sustenabilă

Bilete

  • EARLY BIRD

    750,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page