top of page

SUMMER SCHOOL TIMIȘOARA
29-30-31 August

3 ZILE DE EXPLORARE ÎN COMUNICARE, INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ ȘI

SOCIAL MEDIA & PODCASTING

*DOAR 15 LOCURI

SUMMER SCHOOL TIMIȘOARA

Vă prezentăm oportunitatea extraordinară de a participa la o școală de vară de trei zile, dedicată adolescenților dornici să-și dezvolte abilitățile și să învețe lucruri valoroase pentru succesul lor viitor. În cadrul acestui program unic, tinerii vor explora subiecte cheie precum Comunicare, Inteligență Emoțională și Social Media & Podcasting într-un Studio REAL de Înregistrări. 

Adolescenții vor învăța tehnici de comunicare eficientă, vor exersa abilități de vorbire în public și vor dobândi încredere în propriile capacități.

Prin intermediul cursului nostru, adolescenții vor înțelege și vor aplica concepte precum gestionarea emoțiilor, stabilitatea emoțională și relaționarea sănătoasă cu ceilalți.

De asemenea, tinerii vor învăța comportamente sănătoase de socializare în mediul online, strategii de promovare eficientă pe rețelele sociale, vor descoperi cum să creeze conținut captivant și vor explora lumea fascinantă a podcast-urilor.  

29-30-31 AUGUST

10:00 - 17:00 

ÎNSCRIERE DIRECT PE SITE SAU PE WHATSAPP: 0750766838

Influencer showing a dress

Iată ce vom face pe parcursul celor 3 zile

De ce să alegi SUMMER SCHOOL

 1. Expert în domeniu: Cursurile noastre sunt susținute de Iva Berghmann cu numeroase certificări în Programare Neuro Lingvistică, Comunicare, Life & Business Coaching, dezvoltare personală și social media, și cu o experiență vastă în lucrul cu adolescenții.

 2. Curriculum captivant: Programul nostru de trei zile este conceput pentru a fi interactiv și provocator, oferind adolescenților oportunitatea de a-și descoperi și exploata potențialul.

 3. Abordare practică: Toate cursurile sunt structurate în jurul utilizărilor practice a noțiunilor predate și a studiilor de caz relevante, pentru a asigura aplicarea eficientă a noțiunilor teoretice.

 4. Oportunități de networking: Participanții vor interacționa cu alți adolescenți dornici de dezvoltare personală, creând legături valoroase și împărtășind experiențe.

 5. Mediu de învățare sigur și prietenos: Echipa noastră se asigură că fiecare participant se simte confortabil și este încurajat să-și exprime ideile și întrebările.

BONUS - TESTAREA TALENTELOR

INSTRUMENT DE ORIENTARE ÎN CARIERĂ  

Teenagers

Dacă nu ești prieten(ă) cu plățile online te poți înscrie AICI și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!

Multumim pentru Înscriere!

Oferă informații cu privire la o serie de indicatori psihologici, care reflectă abilități specifice la copii și adolescenți (recomandat vârstelor cuprinse între 6-18 ani). Conține 10 sub-indicatori: atenție alertă, ambiție, abilități de adaptare la stres, originalitate, curiozitate şi interes, hărnicie, judecată, încredere în sine, probitate, leadership, pe o scală cu cinci niveluri: foarte scăzut, scăzut, moderat, ridicat, foarte ridicat. Astfel veți cunoaște care sunt punctele forte ale adolescentului și aspectele care trebuie dezvoltate.

PROVOCAREA ALEGERII UNEI PROFESII POATE FI ÎNLĂTURATĂ REPEDE ȘI CU UȘURINȚĂ

Înscrie-te acum la Summer School și pregătește-te să experimentezi 3 zile pline de învățare, dezvoltare și distracție alături de alți adolescenți dornici să-și exploreze potențialul și să-și construiască un viitor strălucit!

 

Cine participă: orice adolescent(ă) cu vârsta cuprinsă între 13-18 ani

Când se desfășoară: 29-30-31 August, interval orar 10.00 - 17.00

Unde se desfășoară: Timișoara, Blv. 3 August 1919, nr. 11, ap. 13, interfon 13

PREȚ: 750 RON (ALL INCLUSIVE)

 

Ce este inclus în preț:

 • instruirea;

 • accesul la studio-ul de înregistrări;

 • suc, ceai, apă și fructe sunt incluse în preț;

 • masa de prânz (se va apela la o firmă de catering; se vor comunica preferințele/restricțiile alimentare într-un formular separat care va fi transmis cu câteva zile înainte de începerea cursului);

 • Testarea TALENT REPORT.

 • SUMMER SCHOOL TIMIȘOARA AUGUST 2023
  SUMMER SCHOOL TIMIȘOARA AUGUST 2023
  mar., 29 aug.
  Timișoara
  29 aug. 2023, 10:00 – 31 aug. 2023, 17:00
  Timișoara, Bulevardul 3 August 1919 11, Timișoara 307200, România
  Experimentează o vară plină de învățare și aventură la Summer School! Te așteptăm să descoperi abilitățile tale, să înveți secretele comunicării eficiente și inteligenței emoționale, și să explorezi fascinanta lume a social media și podcasting-ului într-un Studio adevărat.
  Distribuie
bottom of page