top of page
Traveling With Friends

CURS ÎN SALĂ
INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ  PENTRU ADOLESCENȚI

Pentru o gestionare eficientă a emoțiilor și pentru a construi durabil și echilibrat în toate ariile vieții.

”Motivul pentru care viețile noastre sunt sărace este pentru că suntem săraci în comportamente”. 

Richard Bandler

PENTRU CINE este INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ

Tehnicile pentru dezvoltarea Inteligenței Emoționale pot fi învățate și utilizate de orice persoană care dorește să își dezvolte încrederea în sine, noi abilități, noi cunoștințe, puterea de persuasiune, congruența cu sine, practic pentru orice persoană care dorește să se dezvolte personal și/sau profesional:

 • Manageri de top și din zona mediană

 • Negociatori

 • Team leaderi

 • Traineri

 • Coaches

 • Psihologi & Terapeuți

 • Marketeri 

 • Avocați & Notari & Executori

 • Oameni de vânzări

 • Proprietari de afacere

 • Părinți

 • Elevi și Studenți

UNDE SE APLICĂ INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ

 • Dezvoltare Personală și/sau Profesională

 • Leadership

 • Gestionarea Emoțiilor

 • Inteligență Emoțională

 • Stabilirea și îndeplinirea obiectivelor

 • Creșterea performanțelor

 • Obținerea clarității

 • Învățare Rapidă

 • Claritate și Focus

 • Relațiile cu prietenii/profesorii/părinții

 • Și multe altele.

INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ
TE AJUTĂ SĂ PUI ORDINE ÎN PUZZLE

Ca părinte de adolescent înțeleg perfect situația! Sunt atât de multe lucruri de făcut și atât de multe lucruri de schimbat. Câteodată și eu mă minunez câte piese de puzzle sunt… și știu … te simți ca și când ai de jonglat cu 30 de portocale deodată … Așa se simte copilul tău! El sau Ea este bombardat(ă) constant de cerințe multiple, informații variate și tentații infinite. 

 

Și când treaba aceasta se întâmplă adolescentul poate părea/fi:

 • retras

 • plictisit

 • sau chiar agresiv

Indiferent de situațiile reale de școală și viață cu care se confruntă, adolescentul are nevoie să înțeleagă câteva aspecte esențiale, care să-l ajute să fie concentrat și orientat nu doar pe rezultate, ci și pe experiența emoțională  trăită. Astfel va gestiona într-un mod pozitiv și creativ provocările ivite.

„TREBUIE SĂ-ȚI GESTIONEZI EMOȚIILE”

 Spun acestei paradigme: NU!!! 

NU TREBUIE NIMIC

 

Atât ca adulți, cât și ca adolescenți avem ALEGERI - Copilul tău adolescent va învăța că nu trebuie să fie reactiv, ci că poate să-și aleagă reacțiile, gândindu-le în avans.

DE CE AR FACE ASTA? 

Pentru că în felul acesta nu se va mai lăsa „răpit(ă)” de emoții pe care nu le poate controla și va putea ALEAGE modul în care RĂSPUNDE și se RAPORTEAZĂ la PROVOCĂRI.

BENEFICIILE CURSULUI DE INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ PENTRU ADOLESCENȚI

scrz1neLQgup4mN06Vu2_1_DzqV2oJMa157f-Mkvly3vA.jpeg

CE VA ÎNVĂȚA LA CURS

 • Va învăța mecanismele de gestionare și/sau eliminare a stresului emoțional – comportamente noi

 • Va identifica tiparele de gândire actuale și le va putea reprograma, astfel încât să obțină rezultatele dorite

 • Va identifica și elimina „ sabotorii”

 • Va învăța modelarea personală, bazându-se pe modele personale de succes

 • Va comunica corect cu cei din jurul său, folosindu-se de tiparele lingvistice și strategiile specifice fiecărui individ

 • Va scăpa de emoțiile vorbitului în public sau ale ascultatului la școală

METODA DE ÎNVĂȚARE

Pentru că " în general suntem specifici", am descoperit că atunci când vine vorba de a învăța repede și cu ușurință un nou comportament sau o tehnică nouă, este important să accesăm o gamă cât mai variată de metode de studiu și aplicare practică. 

ÎNVĂȚARE DIVERSIFICATĂ 24/7

01

CURS LIVE ÎN SALĂ CONFORM CALENDARULUI

02

EXERCIȚII INTERACTIVE PE CARE SĂ LE APLICE ÎN TIMPUL CURSULUI

03

ACCESUL LA O COMUNITATE DE ADOLESCENȚI DIN AFARA SPECTRULUI ȘCOLAR, CARE AU INTERESE SIMILARE.

04

POSIBILITATEA DE REPETARE A CURSULUI ORI DE CÂTE ORI SE DOREȘTE*onorariu simbolic

DESCOPERĂ CUM SE ÎMBINĂ PIESELE DE PUZLE

MHBvrIFQxSBZc0YlKSdJ_Untitled_design_2_.png

   De la Necunoscut la Cunoscut,
   De la Întrebare la Răspuns,
   De la Problemă la Soluție,
   De la Copleșit la Echilibrat,
   De la Confuzie la Claritate,
   De la Blocat la Inspirat,
   De la Mediocru la Excelență.

CE DOBÂNDEȘTE ADOLESCENTUL PRIN DEZVOLTAREA INTELIGENȚEI EMOȚIONALE

Selfie

 • setul de instrumente pe care să-l utilizeze pentru a comunica eficient și credibil.

 • setul de instrumente pe care să-l utilizeze pentru a excela în leadership personal și școlar.

 • cadrul ideal pentru a-și accesa aspecte „vulnerabile”: stima de sine, frica de necunoscut, frica de eșec/succes, realizarea performanței și multe altele.

 • îl va ajuta să treacă de la teorie la practică, să-și stabilească inteligent obiectivele, să-și facă un plan realist, să abordeze creativ obstacolele, astfel încât imposibilul să devină posibil, iar el/ea să obțină rezultatele pe care și le-a setat.

 • set de întrebări pe care să le adreseze atunci când se află blocat/stresat în găsirea unei soluții sau a unui răspuns;

259BD7QXRPivX7wQXbP0_Mariana.png

Mariana Tudor, Antreprenor

O știu pe Iva de 10 ani. Ne-am cunoscut în momente dificile. M-a  ajutat să am încredere în mine și mai ales în instinctele mele, mi-a dat exemple din eșecurile ei, mi-a arătat soluția care stătea timidă și pitită  de cele mai multe ori lângă ploblemă.
Simt că sunt un copac cu rădăcinile bine înfipte în pământ  și îi mulțumesc de felul în care m-a ajutat să cresc. M-a ajutat prin cursurile organizate de ea, cărțile recomandate  și căldura cu care mi-a descâlcit situațiile dificile mie. Iva mi-a arătat calea de a trece de la starea de angajat la cea de antreprenor.

3yWoKaLQoGeK2FT3mmbf_Mari_Visa.png

Mariana Zaharia, Trainer IT & Antreprenor

Simți că îți lipsește ceva, există un gol și cu nimic nu reușești să-l umpli. Asta eram eu când am ajuns din întâmplare la trainingurile ținute de Iva Berghmann. Cariera mea stătea pe loc, eu eram blocată și cu toate că librăriile erau pline de cărți, nu știam de unde să încep și de ce am nevoie. După primul training m-am înscris imediat în programul ei. Trainingurile și ședințele de COACHING 101 mi-au oferit exact ce aveam nevoie: ghidare , acces la informații și perspective noi, suport pentru a începe în a lucra la blocajele mele și la evoluția mea. Le sunt recunoscătoare celorlalți participanți la traininguri pentru că au contribuit prin exemplele și problemele lor în a identifica care sunt piedicile care mă țineau în loc. M-am și distrat, dar nu a fost ușor să mă lupt cu mine. Acum zic că a meritat. Încrederea pe care o am astăzi în mine și în abilitățile mele îmi oferă oportunități noi. Mi se deschid uși care nu am crezut că se pot deschide. Și este tare bine!

shXs216SkyCfIYldI0i6_Lucian.png

Lucian Georgescu, Trainer & Antreprenor

Share the amazing things customers are sayinAm aflat despre Iva, de pe Facebook de la o prietenă comună, când deja fusesem la diverse cursuri și "stiam muulte". 
Am intrat la curs și Iva m-a salutat pe nume. Clar nu era ca la celelalte cursuri. În scurt timp s-a legat o relație frumoasă cu Iva și ceilalți colegi. Am început sa învăț și să înțeleg că "în general oamenii sunt foarte specifici", că au propria scară de valori și că nu e nimic greșit și să respect asta, să îmi găsesc răspunsul și că eu îmi aleg atitudinea, că totul se poate schimba, că indiferent ce cred am dreptate, că un "punct de vedere" "nu trebuie" să fie valabil și în "lumea mea"...
Iva mi-a deschis geamul spre "lumea mea" și m-a învățat să zbor și s-o explorez. Am evoluat de la "multiștiutor" la explorator și gânditor. "Lumea mea" e maaare... și am în  companie un prieten și un coechipier de înaltă clasa, EXTRAORDINARA IVA!!!

STRUCTURA PROGRAM INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ PENTRU ADOLESCENȚI

Z30IICUISGKZpJgiMy3U_2.png

CAPITOLUL 1

FUNCȚIONAREA MINȚII 

Atunci când ne naștem avem anumite caracteristici comune în ceea ce privește programele de gândire și strategie pe care le folosim pentru a ne construi experiența. Funcționăm practic având același ”soft” de bază. Aceste caracteristici pot fi utilizate atât în domeniul dezvoltării personale, cât și în cel al comunicării. Concepte precum ”Creier social”, ”Neuronii Oglindă”, ”Conștient și Inconștient” vor fi prezentate într-o manieră pe înțelesul tuturor. Totodată vor fi prezentate avantajele, beneficiile și caracteristicile folosirii acestor concepte în diversele arii ale vieții.

hGBH1OaySOxzesECPS4i_3.png

CAPITOLUL 2

LIMBAJUL META

Este cel mai puternic instrument de comunicare dezvoltat vreodată și una dintre cele mai valoroase aptitudini pentru om. Acest model oferă un mijloc de identificare atunci când o persoană folosește una dintre cele treisprezece forme cheie ale gândirii. Acesta oferă, de asemenea, un mijloc subtil de îndrumare a unei persoane pentru a o ajuta să dețină moduri mai bune de gândire și de reducere a neînțelegerilor care pot apărea în comunicare. Practic, prin folosirea acestui model, conflictele se reduc în totalitate.

SWTnFbzcSfSvg9PO2M1t_push_the_bullseye_1600_wht_18524-760x618.jpeg

CAPITOLUL 3

RAPPORTUL

Raportul este un instrument pentru dobândirea unei conexiuni emoționale autentice. Conexiune aemoțională este un element fundamental în relațiile dintre oameni și este piatra de temelie în procesul de a conduce și inspira alte persoane. Raportul este compus din două mari faze: faza de oglindire și faza de conducere. Putem oglindi persoanele din jurul nostru în ceea ce privește limbajul (verbal, paraverbal și non verbal, deci al comportamentului în general), stările și percepțiile cu scopul creării unei conexiuni rapide cu persoana respectivă. Conducerea înseamnă să direcționezi o persoană și să observi dacă urmează direcția indicată.

5PRVgSG6TGefWckrobsJ_01.leader-blog-1280x720.png

CAPITOLUL 4

COMENZI INSERATE

Supranumit și Limbajul Miltonian de Elicitare Indirectă a Comportamentelor, această tehnică de limbaj presupune formularea corectă a unor întrebări pentru a obține răspunsuri clare.

kVRfRMwsQDWzZH477iki_Untitled_design-5.png

CAPITOLUL 5
 

CALIBRAREA 

Este cel mai puternic instrument de comunicare dezvoltat vreodată și una dintre cele mai valoroase aptitudini pentru om. Acest model oferă un mijloc de identificare atunci când o persoană folosește una dintre cele treisprezece forme cheie ale gândirii. Acesta oferă, de asemenea, un mijloc subtil de îndrumare a unei persoane pentru a o ajuta să dețină moduri mai bune de gândire și de reducere a neînțelegerilor care pot apărea în comunicare. Practic, prin folosirea acestui model, conflictele se reduc în totalitate.

g5refrXYSWWmJ7l8Xvnb_Brain.png

CAPITOLUL 6

SISTEMUL DE REPREZENTARE PREFERENȚIAL ȘI SUBMODALITĂȚILE

Modul în care operează creierul la suprafața este dat de Sisteme de Reprezentare Preferențiale. Dedesubtul acestei supafețe se află submodalități multiple care generează particularități în maparea conștientă a minții subconștiente.

255Rx7bqQtKbVpOliBcH_Brain-2.png

CAPITOLUL 7

ANCORAREA

Ancorarea este o aplicație a reflexului Pavlov în NLP. Un reflex Pavlov este un reflex condițional, descoperit și introdus de omul de știința rus Pavlov. Putem să ne ”ancorăm” (pe noi sau pe alții) de anumite comportamente sau stări emoționale prin orice stimul extern sau intern ales de noi. Ancorarea devine astfel o unealtă extraordinară în schimbarea felului în care ne simțim la un moment dat, în lupta cu emoțiile negative, în schimbarea comportamentelor dăunătoare, dar și în obținerea performanței.

mm52l9uRR5yYgPxNxRzY_Change-Photo.jpeg

CAPITOLUL 8

GENERAREA DE COMPORTAMENTE NOI

Ai identificat comportamentele neproductive și acum vrei să știi ce faci mai departe. Acest exercițiu îți permite să alegi și să inserezi în subconștientul tău acele comportamente noi.

j9GB2ewTFi3ae7skhwBA_2017-10-10_14-17-57.png

CAPITOLUL 9

SETAREA OBIECTIVELOR

Este punctul central al acestui curs. În rolul de lider al vieții tale definirea, setarea și cadrarea obiectivelor sunt abilități esențiale. Vei învăța mecanismele atât pentru tine, cât și pentru ceilalți, indiferent că vorbim despre obiectivele tale sau ale echipei.

g4HI7nMbTKKJXtz52knh_cold-hands-1.jpeg

CAPITOLUL 10

STRESUL și GESTIONAREA EMOȚIILOR

Acestea nu sunt boli! Sunt comportamente pe care le facem în lipsa altora. Vei învăța cum să schimbi și să-ți recuperezi stările emoționale și mentale echilibrate.

UJyLv2GPS0OvAg6REs9R_Remus_R.png

Remus Retezan, Antrprenor

Am cunoscut-o pe Iva absolut și complet întâmplător, am dat curs unei invitații din partea unei cunoștințe la un curs, seminar, prelegere, habar n-aveam ce, despe NLP... era ceva cu programare, iar mie cum îmi plac computerele... Ca să vedeți de unde am pornit, un fel de abis!
Așa am facut cunoștință, iar primul lucru pe care l-am simțit, fără să am abilități extrasenzoriale, a fost o comunicare Extraordinară din partea ei către mine și către toți cei prezenți.
Legătura între noi s-a păstrat în anii care au urmat și am observat cu câtă ușurință aduce la suprafață informații din propriul meu creier, fără ca eu să știu ca le am! Ulterior, după ce a scos tot ce-i mai bun la suprafață, a început să îmi servească noutăți care au acționat ca un liant. Rezultatul: m-a făcut mai bun, mai valoros. Pe scurt, eu sunt un Rolls Royce, iar Iva e benzina și uleiul!

Tdu10E6fS02dZnsi34jN_Simona.png

Simona, Mamă a doi copii frumoși

Am cunoscut-o pe Iva absolut și complet întâmplător, am dat curs unei invitații din partea unei cunoștințe la un curs, seminar, prelegere, habar n-aveam ce, despe NLP... era ceva cu programare, iar mie cum îmi plac computerele... Ca să vedeți de unde am pornit, un fel de abis!
Așa am facut cunoștință, iar primul lucru pe care l-am simțit, fără să am abilități extrasenzoriale, a fost o comunicare Extraordinară din partea ei către mine și către toți cei prezenți.
Legătura între noi s-a păstrat în anii care au urmat și am observat cu câtă ușurință aduce la suprafață informații din propriul meu creier, fără ca eu să știu ca le am! Ulterior, după ce a scos tot ce-i mai bun la suprafață, a început să îmi servească noutăți care au acționat ca un liant. Rezultatul: m-a făcut mai bun, mai valoros. Pe scurt, eu sunt un Rolls Royce, iar Iva e benzina și uleiul!

BPqCJ82KSk2LqoQLnsJj_Mustata_C.png

Cristi Mustață, Project Manager

La vârsta de 29 de ani am fost promovat, în cadrul companiei în care lucram de 7 ani, pe poziția de Director General. Iva a fost recomandată călduros de către un amic la un eveniment de networking, după ce eu oferisem câteva indicii cu referire la faptul că am nevoie să lucrez la abilitățile de leadership și interacțiune cu colegii, colaboratorii externi, beneficiarii finali și clienții direcți.
Am început colaborarea cu Iva prin Coaching 101, unde m-a învățat și mi-a transmis informații și unelte care m-au făcut să îmi dau seama cu adevărat ce fel de leader doresc să fiu.
Colaborarea cu Iva nu s-a oprit la coaching, ci m-am înscris ulterior la programele ei de dezvoltare personală.
Valoarea adăugată pe care a adus-o Iva în câteva idei ar fi: m-a învățat să fiu cea mai bună versiune a mea și Extraordinar; m-a convins să cred în abilitățile și cunoștințele mele dobândite de-a lungul anilor; mi-a inspirat încredere și stimă de sine; exemplele ei de viață au dovedit că vorbește din experiență personală, nu din cărți.

ÎNSCRIE-TE ACUM

Evenimente viitoare

 • NLP REPETARE TIMISOARA
  NLP REPETARE TIMISOARA
  sâm., 28 sept.
  Timișoara
  28 sept. 2024, 09:30 – 24 nov. 2024, 17:30
  Timișoara, Bulevardul 3 August 1919 11, Timișoara 307200, România
  28 sept. 2024, 09:30 – 24 nov. 2024, 17:30
  Timișoara, Bulevardul 3 August 1919 11, Timișoara 307200, România
  Cel mai complex și complet sistem de învățare a Programării Neuro Lingvistice, bazat pe module interactive în sală și Coaching Calls de follow up. Lucrezi 1 la 1, iar întrebările tale își găsesc răspunsul.
  Distribuie
 • NLP TIMISOARA
  NLP TIMISOARA
  sâm., 28 sept.
  Timișoara
  28 sept. 2024, 09:30 – 24 nov. 2024, 17:30
  Timișoara, Bulevardul 3 August 1919 11, Timișoara 307200, România
  28 sept. 2024, 09:30 – 24 nov. 2024, 17:30
  Timișoara, Bulevardul 3 August 1919 11, Timișoara 307200, România
  Cel mai complex și complet sistem de învățare a Programării Neuro Lingvistice, bazat pe module interactive în sală și Coaching Calls de follow up. Lucrezi 1 la 1, iar întrebările tale își găsesc răspunsul.
  Distribuie
 • Managementul Stresului
  Managementul Stresului
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Stresul ne este ceea ce ești! Este ceea ce faci! Înscrie-te azi și începe să-ți gestionezi mediul și acțiunile pentru a trăi sănătos și echilibrat mental și emoțional.
  Distribuie
 • Mind & Body Reader
  Mind & Body Reader
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Vorbim MULT și comunicăm PUȚIN! Schimbă acum modul în care comunici astfel încât să te faci și înțeles(easă), nu doar auzit(ă)!
  Distribuie
 • Tehnici de Coaching pentru Manageri și Antreprenori
  Tehnici de Coaching pentru Manageri și Antreprenori
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Un eveniment despre tine și despre cum să îți crești performanțele tale și ale echipei prin Coaching. *PLĂTEȘTI CÂT VREI
  Distribuie
 • Managementul Timpului vs. Managementul Vieții
  Managementul Timpului vs. Managementul Vieții
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Viața ți se întâmplă și simți că nu mai ai timp pentru nimic? Azi e luni și iar e vineri și nu ai reușit să termini ce ți-ai propus? Atunci acest workshop e pentru tine!
  Distribuie
 • Premium Mindset
  Premium Mindset
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Dezvoltă într-un program de 30 de zile Mindset-ul care te va duce de la Idee la Realitate
  Distribuie
 • Harta Strategiilor pentru Succes
  Harta Strategiilor pentru Succes
  Alegeți intervalul care ți se potrivește
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Alegeți intervalul care ți se potrivește
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Alegeți intervalul care ți se potrivește
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Scoate la suprafață toate elementele conștiente și subconștiente pe care trebuie să le conțină strategiile tale și, mai ales, elementele de care trebuie să ții cont atunci când construiești aceste strategii de succes.
  Distribuie
 • List Building Lab
  List Building Lab
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Cum să atragi potențiali clienți 24/7 în baza ta de date
  Distribuie
 • Strategii pentru Succes
  Strategii pentru Succes
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Curs Înregistrat
  Vezi Cursul în Platforma Iva Berghmann
  Distribuie
 • Crește-ți Influența în Social Media
  Crește-ți Influența în Social Media
  Alegeți intervalul care ți se potrivește
  Webinar Online
  Alegeți intervalul care ți se potrivește
  Webinar Online
  Alegeți intervalul care ți se potrivește
  Webinar Online
  Cele mai simple strategii care te vor ajuta să crești influența brandului tău prin vizibilitate și încredere
  Distribuie
 • DESIGN YOUR DESTINY TIMISOARA
  DESIGN YOUR DESTINY TIMISOARA
  sâm., 06 apr.
  TIMIȘOARA
  06 apr. 2024, 08:00 – 07 apr. 2024, 17:00
  TIMIȘOARA, Bulevardul 3 August 1919 11, Timișoara 307200, România
  06 apr. 2024, 08:00 – 07 apr. 2024, 17:00
  TIMIȘOARA, Bulevardul 3 August 1919 11, Timișoara 307200, România
  Ai o singură viață. Trăiește-o așa cum vrei!
  Distribuie
 • DESIGN YOUR BALANCE TIMISOARA
  DESIGN YOUR BALANCE TIMISOARA
  sâm., 30 mar.
  TIMIȘOARA
  30 mar. 2024, 08:00 – 31 mar. 2024, 17:00
  TIMIȘOARA, Bulevardul 3 August 1919 11, Timișoara 307200, România
  30 mar. 2024, 08:00 – 31 mar. 2024, 17:00
  TIMIȘOARA, Bulevardul 3 August 1919 11, Timișoara 307200, România
  Găsește-ți echilibrul într-o lume agitată! În acest curs UNIC și ORIGINAL vei parcurge CĂLĂTORIA care te va ajuta să-ți regăsești echilibrul interior și liniștea mentală. Cu ajutorul tehnicilor de coaching și psihologie cognitiv-comportamentală, vei fi capabil(ă) să te deconectezi de la zgomot.
  Distribuie
 • DESIGN YOUR DESTINY BUCUREȘTI
  DESIGN YOUR DESTINY BUCUREȘTI
  sâm., 25 nov.
  București
  25 nov. 2023, 09:00 – 26 nov. 2023, 17:00
  București, Strada Popa Petre 25, București 030167, România
  25 nov. 2023, 09:00 – 26 nov. 2023, 17:00
  București, Strada Popa Petre 25, București 030167, România
  Ai o singură viață. Trăiește-o așa cum vrei!
  Distribuie
 • Femeia Quantum
  Femeia Quantum
  mie., 01 nov.
  LIVE WORKSHOP
  01 nov. 2023, 18:00 – 21:30
  LIVE WORKSHOP
  01 nov. 2023, 18:00 – 21:30
  LIVE WORKSHOP
  Un pas esențial în călătoria fiecărei femei către autenticitate, încredere și împlinire.
  Distribuie
 • DESIGN YOUR BALANCE BUCUREȘTI
  DESIGN YOUR BALANCE BUCUREȘTI
  sâm., 28 oct.
  București
  28 oct. 2023, 09:00 – 29 oct. 2023, 17:00
  București, Strada Popa Petre 25, București 030167, România
  28 oct. 2023, 09:00 – 29 oct. 2023, 17:00
  București, Strada Popa Petre 25, București 030167, România
  Găsește-ți echilibrul într-o lume agitată! În acest curs UNIC și ORIGINAL vei parcurge CĂLĂTORIA care te va ajuta să-ți regăsești echilibrul interior și liniștea mentală. Cu ajutorul tehnicilor de coaching și psihologie cognitiv-comportamentală, vei fi capabil(ă) să te deconectezi de la zgomot.
  Distribuie
 • Pachet Design Your Balance + Design Your Destiny BUCUREȘTI
  Pachet Design Your Balance + Design Your Destiny BUCUREȘTI
  sâm., 28 oct.
  București
  28 oct. 2023, 09:00 – 29 oct. 2023, 17:00
  București, Strada Popa Petre 25, București 030167, România
  28 oct. 2023, 09:00 – 29 oct. 2023, 17:00
  București, Strada Popa Petre 25, București 030167, România
  Ai o singură viață. Trăiește-o așa cum vrei!
  Distribuie
 • DESIGN YOUR DESTINY TIMISOARA
  DESIGN YOUR DESTINY TIMISOARA
  sâm., 14 oct.
  TIMIȘOARA
  14 oct. 2023, 09:00 – 15 oct. 2023, 19:00
  TIMIȘOARA, Bulevardul 3 August 1919 11, Timișoara 307200, România
  14 oct. 2023, 09:00 – 15 oct. 2023, 19:00
  TIMIȘOARA, Bulevardul 3 August 1919 11, Timișoara 307200, România
  Ai o singură viață. Trăiește-o așa cum vrei!
  Distribuie

Dacă nu ești prieten(ă) cu tehnologia sau nu îți plac plățile online te poți înscrie folosind Formularul de Înscriere de mai jos
 

 În urma completării acestuia unul dintre colegii noștri va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă asista cu finalizarea înscrierii.

Vom răspunde solicitărilor dvs. de Luni până Vineri, în intervalul orar 13.30 - 17.30 (ESET)

Poze Blog 2.png

IVA BERGHMANN

Sunt aici în primul rând în calitate de om care dorește să te ajute să treci la următorul nivel al vieții tale. Nu am pretenția că le știu pe toate, dar sunt convinsă că împreună putem găsi cele mai potrivite soluții. În călătoriile mele am întâlnit cei mai buni traineri de la care am învățat cele mai bune tehnici și practici. Acum sunt la nivelul la care vreau să le împărtășesc.

ARII DE EXPERTIZĂ

 • Programare Neuro Lingvistică

 • Life & Executive Coaching

 • Vânzări

 • Marketing 

 • Comunicare & PR

 • Leadership

 • Public Speaking

 • Trainer Formator de Formatori Certificat Autorizat ANC

 • Coach Certificat Autorizat ANC

 • Practician Certificat INSPIRE FOR PERFORMANCE

 • Specialist în Comunicare și PR

 • NLP Trainer Issuing authority NLP Seminars Group International, Orlando, USA, Richard Bandler, license issued Mar 2016, Credential ID 217696

 • NLP Master Practitioner Issuing authorityNLP Life Training London, Richard Bandler, license issued Oct 2015, Credential ID 152431

 • NLP Practitioner Issuing authorityNLP Life Training London, Richard Bandler, license issued May 2015, Credential ID 152670

W9XnfMiS6hqhJn9luKRg_Bandler.png

DR.RICHARD BANDLER

Co Fondatorul NLP

g4xRPSFS1y8QH1ZsFG6A_Martinelli.png

PAUL MARTINELLI

CEO JOHN MAXWELL

iWn5uJuQOOFbKAnSE0WW_LaValle.png

DR. JOHN LAVALLE

PERSUASION ENGENEERING

y1fEhkQZyhkFzuLak82w_Wimbrey.png

JOHNY WIMBREY

Read More >

ÎNSCRIE-ȚI ADOLESCENTUL ACUM

Dacă nu ești prieten(ă) cu tehnologia sau nu îți plac plățile online te poți înscrie folosind Formularul de Înscriere de mai jos
 

 În urma completării acestuia unul dintre colegii noștri va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă asista cu finalizarea înscrierii.

Vom răspunde solicitărilor dvs. de Luni până Vineri, în intervalul orar 13.30 - 17.30 (ESET)

bottom of page