top of page

mar., 11 iul.

|

Timișoara

SUMMER SCHOOL TIMIȘOARA IULIE 2023

Experimentează o vară plină de învățare și aventură la Summer School! Te așteptăm să descoperi abilitățile tale, să înveți secretele comunicării eficiente și inteligenței emoționale, și să explorezi fascinanta lume a social media și podcasting-ului într-un Studio adevărat.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
SUMMER SCHOOL TIMIȘOARA IULIE 2023
SUMMER SCHOOL TIMIȘOARA IULIE 2023

Ora și locul

11 iul. 2023, 10:00 – 13 iul. 2023, 17:00

Timișoara, Bulevardul 3 August 1919 11, Timișoara 307200, România

Despre eveniment

Bine ați venit la Summer School - Descoperă-ți potențialul și strălucește în această vară!

Suntem încântați să vă prezentăm oportunitatea extraordinară de a participa la o școală de vară de trei zile, dedicată adolescenților dornici să-și dezvolte abilitățile și să învețe lucruri valoroase pentru succesul lor viitor. În cadrul acestui program unic, tinerii vor explora subiecte cheie precum Comunicare, Inteligență Emoțională și Social Media & Podcasting într-un Studio REAL de Înregistrări. 

Comunicarea este o abilitate esențială în orice domeniu al vieții și, în cadrul cursului nostru, adolescenții vor învăța tehnici de comunicare eficientă, vor exersa abilități de vorbire în public și vor dobândi încredere în propriile capacități.

Inteligența emoțională joacă un rol crucial în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Prin intermediul cursului nostru, adolescenții vor înțelege și vor aplica concepte precum gestionarea emoțiilor, stabilitatea emoțională și relaționarea sănătoasă cu ceilalți.

În era digitală în care trăim, cunoștințele despre Social Media & Podcasting devin din ce în ce mai importante. Tinerii vor învăța strategii de promovare eficientă pe rețelele sociale, vor descoperi cum să creeze conținut captivant și vor explora lumea fascinantă a podcasturilor.

De ce să alegi Summer School?

 1. Experți în domeniu: Cursurile noastre sunt susținute de experți în Life & Business Coaching, dezvoltare personală și social media, care au experiență vastă în lucrul cu adolescenți.
 2. Curriculum captivant: Programul nostru de trei zile este conceput pentru a fi interactiv și provocator, oferind adolescenților oportunitatea de a-și descoperi și exploata potențialul.
 3. Abordare practică: Toate cursurile sunt structurate în jurul exercițiilor practice și a studiilor de caz relevante, pentru a asigura aplicarea eficientă a noțiunilor teoretice.
 4. Oportunități de networking: Participanții vor interacționa cu alți adolescenți dornici de dezvoltare personală, creând legături valoroase și împărtășind experiențe.
 5. Mediu de învățare sigur și prietenos: Echipa noastră se asigură că fiecare participant se simte confortabil și este încurajat să-și exprime ideile și întrebările.

Iată o detaliere a programului nostru pe zile:

Ziua 1: Comunicare - Construiește punți și exprimă-te cu încredere! În această zi plină de explorare, ne concentrăm pe abilitățile de comunicare eficientă. Vei învăța tehnici și strategii esențiale pentru a transmite mesajele tale în mod clar și persuasiv. De la comunicarea verbală și nonverbală până la abilitățile de ascultare activă și rezolvarea conflictelor, vei descoperi instrumente puternice care te vor ajuta să stabilești conexiuni autentice și să te faci auzit în orice context.

Ziua 2: Inteligență Emoțională - Descoperă puterea emoțiilor tale! În a doua zi, vom explora lumea inteligenței emoționale și impactul său asupra relațiilor și succesului personal. Vei înțelege cum să-ți gestionezi propriile emoții în mod sănătos, să-ți cultivi empatia și să-ți dezvolți abilitățile de relaționare socială. Prin exerciții practice și discuții interactivă, vei dobândi încredere în abilitatea ta de a naviga prin complexitățile emoționale și de a-ți construi relații sănătoase și armonioase.

Ziua 3: Social Media & Podcast - Explorează noi orizonturi digitale! Ultima zi este dedicată explorării fascinante a social media și podcastingului. Vei învăța despre strategii de promovare eficientă pe rețelele sociale, vei descoperi secretele creării unui conținut captivant și vei explora tehnici de bază pentru înregistrarea și editarea unui podcast într-un Studio REAL de Înregistrări. Vei fi ghidat de experți în domeniu care îți vor oferi instrumentele necesare pentru a-ți dezvolta prezența digitală și pentru a-ți exprima creativitatea în mediul online.

Fiecare zi este structurată în jurul unor activități practice, exerciții de grup și discuții interactivă pentru a-ți consolida abilitățile și a-ți stimula creativitatea. Echipa noastră de experți în Life & Business Coaching se va asigura că vei beneficia de o experiență captivantă și aplicabilă în viața ta de zi cu zi.

Înscrie-te acum la Summer School și pregătește-te să experimentezi trei zile pline de învățare, dezvoltare și distracție alături de alți adolescenți dornici să-și exploreze potențialul și să-și construiască un viitor strălucit!

Cine participă: orice adolescent cu vârsta cuprinsă între 13-18 ani

Când se desfășoară: 11-12-13 Iulie 2023, interval orar 10.00 - 17.00

Unde se desfășoară: Timișoara, Blv. 3 August 1919, nr. 11, ap. 13, interfon 13

Ce este inclus în preț:

 • instruirea;
 • materialele suport - manual
 • accesul la studio-ul de înregistrări
 • suc, ceai, apă și fructe sunt incluse în preț
 • masa de prânz (se va apela la o firmă de catering; se vor comunica preferințele/restricțiile alimentare într-un formular separat care va fi transmis cu câteva zile înainte de începerea cursului);
 • Testarea TALENT REPORT.

BONUS - TESTARE GRATUITĂ și GENERARE TALENT RAPORT (valoare 200 RON)

Oferă informații cu privire la o serie de indicatori psihologici, care reflectă abilități specifice la copii și adolescenți (recomandat vârstelor cuprinse între 6-18 ani). Conține 10 sub-indicatori: atenție alertă, ambiție, abilități de adaptare la stres, originalitate, curiozitate şi interes, hărnicie, judecată, încredere în sine, probitate, leadership, pe o scală cu cinci niveluri: foarte scăzut, scăzut, moderat, ridicat, foarte ridicat. Astfel veți cunoaște care sunt punctele forte ale adolescentului și aspectele care trebuie dezvoltate. 

ÎNSCRIERE: direct pe site sau la telefon 0750766838

Bilete

 • BEST PRICE

  Acest bilet conține: - acces la toate cele 3 zile de workshop; - apă, suc, ceai, fructe; - TESTARE TALENT REPORT

  750,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page